THE ITALIAN CHEF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1842 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Italian Chef. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 10:12 Bestelling gedaan om 18:25 en om 21u werd het pas geleverd. Telefonisch contact gehad met de vraag of ze onderweg waren. Dan nog bijna uur moeten wachten. Hopelijk volgende keer niet zo lange wachttijden.
23 jan 2023 om 8:13 It took 3 hours to receive my food, After a call of 2 hours waiting, we still had to wait for 1,5hours.
22 jan 2023 om 20:13 Na 1.5 u gebeld. Na 2 uren eten bezorgd. Man die het bracht zeer vriendelijk en excuses aangeboden. Hij kan er trouwens niet aan doen
22 jan 2023 om 19:37 Om 17 uur besteld ondertussen 19u40 nog steeds geen bestelling gezien. Ongezien lang wachten altijd en we wonen er nochtans niet zo ver af
17 jan 2023 om 7:33 All good and positive.
15 jan 2023 om 20:26 Pizza koud, lookbrood slap
15 jan 2023 om 10:26 Het eten werd snel geleverd. De gerechten waren allemaal warm en lekker! Top! Hier bestellen we nog eens.
13 jan 2023 om 21:01 Lekker en goed warm
13 jan 2023 om 19:50 Eten was koud Kaas ham broodjes op mekaar gepropt in een stukje zilver papier. Lasagne donker verbrand Zou na een uur geleverd worden. Weed uiteindelijk meerxdan anderhalh uur.
9 jan 2023 om 11:36 I was waiting 2h for delivery.. i didn't sleep last night cuz I was vomiting.. thank you for amazing pizza..
8 jan 2023 om 22:24 De lasagne was gwn soep jammer en er zat helemaal geen smaak in
8 jan 2023 om 19:37 Koriander in de spaghetti bolognaise!! Kan NIET! Pizza was ok.