THE ITALIAN CHEF

THE ITALIAN CHEF

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Italian Chef. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 8:08 Extra toppings niet op pizza, ook al hadden we hiervoor betaald. Er werd ook geen rekening gehouden met de opmerkingen. Dit was de eerste keer dat dit gebeurde. Erg teleurstellend. Levering was wel op tijd.
29 jun 2022 om 19:37 Food was good, even very good. But I will give 3/5 stars, beacuse I ordered also drink and I didnt get it. So even If pizza was good, I paid for drink and you or driver frogot it.
27 jun 2022 om 22:35 Bezorging tijdig, eten niet lekker: was koud, niet gaar, teveel bbq saus, maar wel wel een grote pizza zoals gezegd
27 jun 2022 om 19:52 Super lekker , 1 minpunt: ik had op mijn pizza als extra topping zongedroogde tomaten betaald en waren er niet veel, van de olijven wel voldoende gekregen
26 jun 2022 om 20:39 Was top, snelle levering en super eten
26 jun 2022 om 19:16 Super lekker
25 jun 2022 om 22:21 Pizza is altijd lekker vers! Zaterdagavond dus de levertijd was helaas wel een dik uur, bijna anderhalf uur.
18 jun 2022 om 23:03 Top pizza spijtig ik had als extra mais gevraagd maar waren ze vergeten ! Te druk waarschijnlijk.
18 jun 2022 om 21:08 Zeer stipte levering.
15 jun 2022 om 8:17 Het is nu de 2e maal ik hier bestel en ik ben zeer tevreden. zowel voor de levering als voor het eten. de pizza was zeer lekker. 1 min puntje dochter had spaghetti besteld en deze was licht pikant. misschien optie pikant en niet pikant aanbieden.