THE ITALIAN CHEF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Italian Chef. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 15:23 Zeer flexibel, per vergissing had ik besteld onder “afhalen” na een telefoontje waren ze zo vriendelijk en flexibel om ook te bezorgen.
26 nov 2022 om 19:22 Lekker eten en op tijd geleverd en vriendelijke bezorger
26 nov 2022 om 12:35 Zeer lekker bij de italian chef
23 nov 2022 om 20:29 Leek alsof mijn pizza uit de bocht gevlogen was.
21 nov 2022 om 21:14 Er zaten geen kerstomaten bij de pasta met pesto en kip.
21 nov 2022 om 8:32 Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten. Pizza was koud en aangebakken.
20 nov 2022 om 22:11 Wij hebben 2uur moeten wachten op ons eten. Hebben de zaak meermaals proberen bellen, en ze namen niet op! Drank niet mee geleverd. Laatste keer dat we er bestellen. Echt een schande. (Voor ons 0 sterren)
20 nov 2022 om 9:59 Helaas, zeer lange levertermijn, drank niet mee geleverd en pizza zmwemmend in het vet. Laatste keer geweest voor mij. Zo jammer te zien hoe een goede zaak zo hard kan achteruit gaan.
15 nov 2022 om 2:00 Perfecte bezorging sneller dan aangegeven en de beste pizza's die ik ooit gegeten heb !!
12 nov 2022 om 21:57 Te lang moeten wachten
12 nov 2022 om 21:14 Ondanks dat het (koude) eten lekker was zullen wij hier niet meer bestellen! De bestelling die geplaatst werd rond 18u werd gevolgd door een sms dat we +-60min moesten wachten. Na 150min en 2 telefoontjes werd het helaas koud geleverd! JAMMER!
12 nov 2022 om 11:34 Echt veel te lang wachten. Je krijgt confirmatie dat binnen 60' je eten geleverd zal worden om dan na 1,5u te moeten bellen om te vragen waar je pizza's blijven. Pizza's waren ook niet meer warm. Smaak was wel lekker.